Aug 14, 2011, 12:09 AM

Веднъж се живее 

  Poetry » Civilian
650 1 1


"Веднъж се живее",
каза ми някой преди.
Веднъж се живее,
но осъзнавах ли го, надали..

"Веднъж се Обича",
прошепна ми ти.
С огън в очите
и болка в сърцето ти.

Веднъж се живее,
веднъж се обича.
Но дали веднъж тъгата
като рокля по теб се свлича...

Никой не може да каже това,
но никой не би могъл и да го отрече...
Никога не се предавай!
На живота си се Радвай!
Гледай на всичко с добро,
защото Само Веднъж Се Живее..

© Росица Стоилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Радвай се на живота, но не прекалено! Това, че се живее веднъж не значи, че трябва да се живее прибързано. Радвай на живота красиво и с мярка! Извинявам се за противните поучения. Дерзай!
Random works
: ??:??