Feb 18, 2009, 9:14 PM

Ведро 

  Poetry » East forms
474 0 0
 

 

Ведро.

 

Риф тайно впил се в памет,

изплува, за да изплющи съзнанието.

Възможно ли е това да е просто образ

в главата на полуприпаднал пияница?

 

Когато те мързи да мислиш

или просто няма как,

усещаш само и разбираш,

трагедията има тука крак.

 

За параноята и не говорим,

прораснали са ú крила.

С болестите що да сторим,

затапвай с химийка.

 

И нека да се разбереме,

че има я добрата красота,

седейки после да полегнем,

със сън да доближим смъртта.

 

Посланието е пределно,

за ясност по-добре да не,

кажете ми, че и без бодрост,

ще има ведри редове.

 

(точно 18 февруари 2009)

 

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??