Вехтошаря-я... 2
Когато „дивото“ Ви призове
на среща със следвремието
заменям: стари грехове
за добри намерения;
спомени на килограми,
рани не зарасли,
недоизиграни драми,
страсти тревопасни;
поочукани метреси
с принципи прогнили...
... И не питам от къде са,
как сте ги сдобили...
1995.
© Коста Качев All rights reserved.