24.09.2019 г., 7:52 ч.

Вехтошаря-я... 2 

  Поезия » Друга
186 0 0

 

Вехтошаря-я... 2

 

Когато „дивото“ Ви призове

на среща със следвремието

заменям: стари грехове

за добри намерения;

 

спомени на килограми,

рани не зарасли,

недоизиграни драми,

страсти тревопасни;

 

поочукани метреси

с принципи прогнили...

 

... И не питам от къде са,

как сте ги сдобили...

 

1995.

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??