Великото преселение
Човешкия мравунек се разбуни!
Отприщи се човешкото море.
И тръгнха навсякъде с катуни,
да търсят да живеят по-добре...
И юрнаха си всички към Европа...
Щурмуваха до влезнат в крепостта,
до чуждете блага да се докопат,
да хванат лъскавото на света!
Най-вече от арабските държави,
надъхани със тяхния ислям,
по ходжа заповед дали не става,
че апетита им е тъй голям!
И от Африка се бъхтят за Исляма,
напуснали традиции и Род,
дойдоха тук с измамата голяма,
да найдат тука по-добър живот!
И крепостта на нашата Европа,
от вътре смятат да превземат те,
Щом постепенно циците докопат,
и златен случай им се отдаде!
И ние всички във наивната Европа,
стоим и просто гледаме това,
ще дойде ден така да хвърлим топа,
косите си да скубим за това!
01.09.2015г. Драгойново
© Христо Славов All rights reserved.