Oct 2, 2015, 7:45 AM

Верен на избора до край... Как пък не 

  Poetry » Phylosophy
922 1 2


По пътя в ледено студена нощ,
едвам престъпвам с крачката широка.
Посипвам с пепел смръзналата площ,
запален от незнайна гняв жестока.

 

Изгарям от бездушно чувство на безсилие и бяс,
защото знам че ходя без посока.
Услушвам се за нечий рядък глас
да каже: - Спри! Тук граничи вярността с порока!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??