Видяното навреме
и точно, когато – тогава
се спуска като на кинолента.
И спира.
Да си от отдъхне.
Сега виждаш всичко -
и предателствата,
и илюзиите.
Знам, че искаш
да е друго.
Имаме проблем
със самия проблем –
да го изречем.
© Ава All rights reserved.