ВИДЯНО ПРЕЗ КЛЕПАЧИТЕ
Изтича, прибира се вече животът ми,
скитник случайно намерил дома си.
Няма кой да го срещне на портите.
Само мравки, но и те са навъсени.
Изтича ли? Божичко, как ви излъгах!
Започва! А вие ми повярвахте, клетници!
Та аз се завръщам чак от отвъда
с най-светлата си песничка,
която разказва за обич и лудости.
Кажете ми, не е ли хубаво?!
© Ангел Веселинов All rights reserved.