От векове се върти
колелото на живота.
И ... не спира.
Днес сме горе.
Утре долу.
Вчера печалби и победи.
Днес загуби и фалити.
Вдругиден възход.
Последвал показен възторг.
След него крушение ново.
……………………………..
Само не бива да забравяме,
(за да не загубим Смисъла)
нужно ни е обичане първо.
И познание (съвсем мъничко).
"Пулсира във Вселената всичко."
Сърцето – ядрото на живота – също.
Ако искаш твоето да тупти по-дълго,
не е сложно – слез навреме от колелото!
Мераклии да се повозят на него много.
Земята те люлее! Не ти ли е достатъчно?
Постоянно… И …. съвсем безплатно.
Самадхи
© Гюлсер Мазлум All rights reserved.