Feb 27, 2018, 10:13 PM

Виждам те! 

  Poetry
301 1 3

Виждам те – пишеш с прошепващи пръсти
в които моливът по листа скрипти.
Някъде там – във косите ти гъсти
птица Поезия тихо гнезди.

 

През очите прозорци някой тайно наднича
скрил срамежливо красиви мечти.
Отмести се от тук камъко воденичен!
Отвори се вратичке Сърце! И през теб ме пусни!

© Ангел Милев All rights reserved.

Вдъхновено от стихотворението "Творец" на toxin.

Благодаря ти, Таня!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??