Sep 7, 2015, 7:56 PM

Вик 

  Poetry » Civilian
242 0 0

Вик

Разделят ни  ежби,
и други вражди.
На халост изгарят
и нашите дни.

Защо мили хора,
живеем в лъжи.
Мотаем се в двора...
И туй ни тежи. 

Разкъсват ни братя
нездрави мечти.
От глупости патим,
пилиейки дни.  

О, време е вече,
да станем народ,
защото изтича
и моя живот!
2013. 02.18. София




© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??