Oct 9, 2013, 9:48 PM

Вик за любов 

  Poetry » Love
723 0 9

Аз не съм онзи мъж, който ти си мечта...
трудно влизам във битка, напивам се с мисли -
искам себе си някак си да победя,
да възседна в дъха ти жребеца на риска. 

Слаб съм, щом си до мен - хубостта ти боде
и разкъсва душата ми с нежни кинжали,
погледът ти безмилостно чувства краде,
а парфюмът с невидима ласка ме гали.

Щом в усмивка ме скриеш от целия свят,
аз звездите броя до безсънното утро,
укротявам в косите ти див водопад
от умиращи с всеки миг женски заблуди.

Аз съм вик за любов и се лея по теб,
мекотата ти прави водата ми жива...
Бог наистина е вдъхновяващ поет
и изваял те е и от стих по-красива...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??