Oct 6, 2010, 7:29 PM

Вина 

  Poetry » Other
594 0 6

                                Вина

 

                               В захватката на своя делник

                               пленена съм от свобода.

                               В греховността - заклет отшелник,

                               невинна със доказана вина...

 

                                                                             1994 год.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??