Feb 18, 2013, 12:22 AM

Вина 

  Poetry » Other
695 0 2

Преследван от демони в тясната стая,

стоиш до прозореца, дебнейки мрака.

Приплъзват се сенки, очите блуждаят,

дочуваш ли шепот, дошъл от безкрая...?

 

 

А мислите ти като гладни лешояди

в съзнанието ти са впили човки.

С  усърдие на кърт дълбаят

и няма да избягаш с никакви уловки...

 

© Кат Кат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??