May 4, 2016, 7:46 AM

Вина 

  Poetry » Other
658 0 6

Отворено е! Влезте, господа!

Днес ласките ми ще са ви подарък.

Днес черпя с късчета душа,

червилото е скъпо и гримът е ярък.

Не се страхувайте, не е капан

и нищо не желая във замяна,

не се присмивайте, не съм пияна

а просто… мъничко… съвсем отчаяна.

Разкайвам се, че не можах

греха към себе си с обич да изкупя

и знаете ли с колко страх

опитвам се съдбата да подкупя.

А тази скитница все си мълчи,

не знам, съвсем не знам дали ме чува,

не вярвам моят грях  да ù тежи.

Или е глуха, или се преструва?!

Отворено е! Влезте, господа!

Не бягайте! Промоцията продължава!

Вземете си поне от моята вина!

На грешниците никой не прощава.

 

 

© Мая Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??