Jan 19, 2021, 12:25 PM

Вина 

  Poetry » Other
435 0 1

И ме газят и ме мачкат,
без милост или угризения.
Неудобно ми е да заплача,
човека в мен поставям под съмнение.

Виновна съм, че нямам плам
да спася от мен остатъци.
А знам, във всеки храм,
болката оставя отпечатъци.

Заслужих си всичката болка,
и всеки белег на мойто лице.
Но колко болка, питам, колко
издържа едно обикновено човешко сърце?

Искам да съм стих, да съм изказана
да може някой да ме изчете.
Дори искрата ми да е премазана
и аз си мечтая да имам небе.

© Бисерка Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мечтай и ще имаш свое небе, небетата се раждат от мечти
Random works
: ??:??