Jul 18, 2020, 7:52 AM

Винаги е време... 

  Poetry
465 3 6

Винаги е време за поезия,

винаги е време за мечти.

Думите покриват всяка лезия –

билки са за страдащи души.

 

Време е отново за протестите,

щом сърцата още в нас туптят.

Трябва да се борим със гротеската,

ширната по целия ни свят?!

 

Винаги е време за признания,

винаги е време за любов.

Силата родена в отчаяние,

по е мощна и от Кански зов!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??