Кой ли рисува по вятъра
влюбени сънища мрачни,
звездочели приятелства,
тънки искрици след здрач.
Кой ли задава въпросите
винаги, винаги наобратно,
пали звездички от огънче,
и е някак добричък палач,
кой ми отсича надеждата
кой ми накапа копнежите
с малки рисувани пръсти,
светлина и малко загадка?
© Йоана All rights reserved.