Feb 4, 2018, 2:55 AM

Вино и любов 

  Poetry » Love
1262 12 29

Гроздове тежки, лилави въпроси,
ронят се, ронят във лина,
женски нозе премалeли и боси,
ще ги превърнат във вино.

 

И ще кипи, ще лудее ширата,
лепкаво-сладка магия,
после ще пием и лудост позната,
от лоши очи ще ни скрие.

 

Тихо ще съмне езическо слънце,
ще ни събуди пияни,
вместо сърце сладко гроздово зрънце,
от любовта ще остане.

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

The work is a contestant:

Вино и любов »

2 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??