Feb 8, 2018, 9:50 AM

ВИНОвна 

  Poetry » Love
821 1 0

Виновна бях, че се погубих.
Виновна съм, че те желах.

Вината аз изгубих,

излъгах ли, но как...

 

Виновна бях, че се ослепих.

Виновна съм, че те надцених.

Вината в мен кипи,

а как искам да се стопи...

 

Виновна бях, че не те оставих.

Виновна съм, че се поболях.

Вината аз посякох и

свободата си навлякох.

© Палома All rights reserved.

The work is a contestant:

Вино и любов »

33 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??