Mar 6, 2008, 11:29 PM

виновна ли съм 

  Poetry » Love
754 0 9


виновна ли съм
че обичам
и твоя глас
усмивка
поглед
всяка нощ сънувам
дали от самота
не те измислих
мираж ли си
или пък истина
дано...
но
те обичам

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??