Sep 28, 2010, 9:46 PM

Виртуални усмивки 

  Poetry
557 0 6

Пукнати надежди

 пак ли са мечтите ни?

Недокоснат бряг...

Незавършено излитане...

Толкова въпроси в

триизмерно питане,

всеки в свойте мисли

до безропотно заплитане.

И дали усмивка...

весело  потупване

 ще запълни ямите,

 от лъжи забулени.

Виртуални кули са

отдавна дните ни.

Ние - скрити мишки

в дупки за ценители.

Трябва доста слънце

да изсъхне влагата,

в сутрешно намигване

да разпъпи плявата.



© Искра Радева Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??