Jan 22, 2011, 8:04 PM

Виртуално 

  Poetry
565 0 1

              на  Т.

По ръба
на януарската
ъглополовяща -
като в теорема на Щайнер-Лемус -
идват думите.

И съня ми обличат.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??