Jan 16, 2010, 2:31 PM

Виртуално-непослушна 

  Poetry » Other
583 0 3

В чувствен миг от вечността

днес животът ми реален

се превръща чрез една

среща в сайта уникален.

 

Приказка разказваш ти!...

В твойте стихове заслушан,

приласкай ме... излъжи... –

виртуално-непослушна!

 

Въведи ме в чуден свят,

в който чувството е живо,

направи ме по-богат

с вдъхновение красиво!

 

Приказка ми разкажи!

Сън - сънуван: аз и ти!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??