Dec 13, 2008, 12:45 AM

Вкусът на сладката ти омраза 

  Poetry
807 0 0
 

Вкусът на сладката ти омраза

изгаря бавно кристалните ми очи.

 

Вкусът на сладката ти омраза

така силно горчи,

че кара ги да леят поток от сълзи.

 

Вкусът на сладката ти омраза

нежно съсипва рубиненото ми сърце.

 

След всичко, което снощи безмилостно каза,

само ужас изписан е на моето лице.

 

Вкусът на сладката ти омраза...

 

Наслаждаваш се,

а аз жалко в краката ти лазя.

 

Как не можеш да ме накараш

и аз теб да намразя?

 

 

© Радена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??