Dec 17, 2007, 10:43 PM

Вкусът стипчив с вино да полеем 

  Poetry » Other
1438 0 22
Последни думи във последен час,
последните надежди оживяват.
Но чувствата пулсиращи остават в нас –
и другата година те ще „преживяват”...

Загърбвам спомени ненужни, прашни,
очаквам нови утринни зори.
Напук на неудачите, кавги „домашни” –
аз чакам любовта сърце да приюти.

Все старите сме от години,
не ще ни промени и тази, знам.
И старите надежди носим –парцаливи,
ала утехата горчива още пази срам...

Но нищо, само миг - и ще отмине,
вкусът стипчив със вино ще полеем.
не чакай щастие да си замине,
нали един живот живеем!!?

© Петя Боянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??