Jul 3, 2012, 1:32 PM

Влак за никъде 

  Poetry » Other
779 0 22
 
Във влак за никъде сме.
Аз и мислите.
Подминахме спирка ‘’Надежда”.
Сега наближаваме ‘’Липсваш ми.’’
На ‘’Щастие” слязоха трима неверници.
Аз не знам от кои съм.
Може би от мълчаливците.
Които пътуват
с поглед, вперен в прозореца.
Във влак за никъде сме.
Аз и думите.
Те снощи прекалиха с виното.
Сега ги мъчи откровение.
Играят футбол със съгласните,
някъде на края на вагона.
Във влак за никъде сме.
Аз и чувствата.
Ще си купя кафе от гара ‘’Безсъние”.
После ще застрелям стрелочника.

Ани

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??