Jun 2, 2022, 9:55 AM

Влакче 

  Poetry » Other
428 1 2

 

 

Трака влакът, идва влакът,

свирка, пуфка и звъни.

Аз го помня, аз го чакам,

зная пак ще долети.

 

Тъй е хубав, тъй червен,

под небето тъй блести.

Знам ще спре и този ден

на перона от звезди.

 

Ще ме види, ще ме вземе,

той ме знае отпреди.

Ще потегли, няма време,

през полета и гори.

 

Идва влакът, трака влакът,

идват моите мечти.

Аз ги пазя, аз ги чакам,

път ме мами сред звезди.

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??