Dec 15, 2019, 9:10 AM

Влюбен 

  Poetry » Humour
526 0 0

Да съм със тебе
колко е смешно,
чак заболя ме глава,
бил влюбен,
а пък пелтечи,
каква ли не съм била.
Никой не ще го,
а пък се хвали,
колко е секси, добър,
бута пари със чували,
с мене да е,
но язък!

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??