Jan 13, 2011, 11:14 PM

Влюбен акорд 

  Poetry » Love
605 0 13

 

ВЛЮБЕН АКОРД

 

В душата ми

проплака

нежна струна.

Опъва лъка

непозната

цигуларка.

Сърцето ми

се разигра

безумно.

Такава музика

сърцето ми

отдавна чака.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??