Jun 14, 2020, 3:31 PM  

Влюбен пилигрим 

  Poetry » Phylosophy
451 0 0

Разумно отстоява и себе си, и своята задруга

всеки човек на тази земя.

И всяка клетва се преплита с оброци,

с образи от възможни и съвсем не така 

обикновени светове.

Влюбените пилигрими

като теб и мен, реално

съществуващи са живенища.

И не из Книгата на песните

изведнъж дошли,

а трайно засвидетелстващи

и пътищата и посоките на времето,

тук, на нашата земя.

 

14.06.2020 г.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??