Aug 11, 2020, 4:47 PM

Влюбена в магьосник 

  Poetry » Love
580 2 3

От утре забранявам да болиш!

Със всяка рана правя пеперуди.

Изплаках вече мъчните сълзи,

които ме втъжняваха до лудост...

Ще бъда тих. И нежен. Къс коприна. 

Ръждив кинжал, пронизващ всяка болка. 

Аз цял живот се молех да те има, 

и искам да ни бъде в още толкова... 

От утре. И от днес. Със всеки миг, 

все повече с ръце ми се докосваш. 

Понеже всичко тъжно забраних, 

вероятно ще си влюбена в магьосник... 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

 

 

 

 

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Магьосник си! Поздравления!
  • Толкова оригиналност на мисълта! Това е талантът - оригинална мисъл, дори и с най-баналните думи, а не обратното/както се мъчат някои/ - банални мисли с високопарни думи. Браво!
  • Хареса м.
Random works
: ??:??