May 1, 2007, 10:47 AM

Влюбена във лятото 

  Poetry
623 0 2

                              Когато ме попитат ветровете,
                              защо оставих зимата да чака
                              отново да я пусна във сърцето си,
                              ще кажа,че съм влюбена във лятото.


                              Да,лятото-това,което носи,
                              в очите си на слънцето лъчите
                              и бурите сломява със усмивка.
                              Докосне ли ме чувствам се обичана.


                              И всеки път,когато си отива,
                              от себе си частица в мен оставя-
                              да може опознала красотата,
                              душата ми да се превърне в лято!
                             

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??