Jan 3, 2009, 12:58 PM

Влюбената кукла 

  Poetry
727 0 9
Кой каза, че куклите не изпитват
любов?
Тайно от нас и те имат
живот.
И в тях бие малко сърчице
като тази кукла, но някой
й го взе...
Гледаше от рафта с разплакани
очи,
как нейния любим по улицата
върви.
Искаше поне за миг
да влезе, ръце към нея да протегне,
но той не чуваше нейния вик...
И чакаше така с надежда с дни,
седмици, месеци дори!
Докато един ден Бог над нея се смили
и нейният любим в магазина влезе...
Погледа й той засече,
разтреперана, горката
се вкара в любовни филми вече...
Но в този миг прониза болка
малкото и сърчице!
По бузата й се стече сълза,
защото пред нея момчето
камионче избра...



© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??