Jun 7, 2022, 8:18 PM  

Обично момиче 

  Poetry
1280 14 25

Аз съм твоето момиче, ти си моето море.
Как обичам, как обичам, да си с мен на колене,
да надничам, да се гмуркам в ласкавото ти сърце,

до забрава да танцувам, в теб, обичащо море!

 

Да усещаш в мен възторга, как те вдига на вълни, 
морски вятър, хоризонти, чайки, изгреви, мечти. 
Огнен залез, тиха вечер, нежен плясък и звезди, 
ти ме носиш надалече, не оставяме следи.

 

Аз съм твоето момиче, ти си моето море.
Как обичам, как обичам, да си с мен на колене,
да потъваме дълбоко - ти и аз, очи в очи,
там където е високо, Храм във който се мълчи!

© любимка All rights reserved.

The work is a contestant:

Ноти за лятна песен »

2 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??