May 2, 2007, 12:57 PM

Влюбено утро* (дует) 

  Poetry » Love
1230 0 28
 

                Влюбено утро


eddie
(Ивайло Яков)
& Белоснежka



Разпиля се зората по мокрите къщи -

погали очите ти с светъл откос...

На верандата двама пак се прегръщаме.

Колко си хубава сънена... боса...


В миг забравям за всичко, потапям се цяла

в късче време, наречено с твоето име...

с златен лъч ме целува зората изгряла...

сякаш милваш ме с погледа жарещ, любими!


Пролетта във очите ти тихо поглежда -

в най-пъстрия свят одежди колосва.

В Обичта сме се сгушили, сякаш във прежда...

Колко си хубава сънена... боса...


С бяла нежност докосвам плахо лицето ти,

скрила в дланите повей от топлия юг...

във прегръдка гореща дочувам сърцето ти,

там... отляво пулсирам с всеки удар и звук!


Поспира се утрото светло, открило очите,

от които градът оживява във осем...

На верандата двама си сляхме душите...

Колко си хубава сънена... боса...


Разлисти се слънцето! Птици влюбено пеят...

Аз притихвам в ръцете ти - сякаш дете...

От целувки опити, мойте устни немеят,

колко обич ми даваш - необятно небе...  


19.03.2007г.  

© Гергана Шутева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??