Nov 26, 2014, 10:49 PM

Влюбил се, ама... 

  Poetry » Humour
385 0 4

(из цикъла "Вицове в рими")

 

"Татко, във училище дали

някога в учителката, татко,

бил си влюбен?", малкият Али

пита любопитно. "Да! - накратко

 

таткото отвръща - Влюбен бях!"

"Каза ли й? Ходихте ли често

двамата на срещи?" "Не успях!

Майка ти разбра и те премести!"

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??