Jan 27, 2014, 7:24 PM

Вместо „Благодаря“ 

  Poetry » Other
678 0 6

(на един приятел)


Жената – най-красивата магия!
От тебе знам – Явление е тя!
И често плаче – кротко утеши я.
По скулите ще заблести „Благодаря“.

Когато страда, очите ù помръкват,
умира някъде една звезда,
тогава тайничко коктейл забъркай
от обич, страст, търпение и доброта.

Когато е самотна, нека чувства,
че в пъстроликото море народ
невидима ръка и жарки устни
единствено към нея дирят брод.

Когато е щастлива, знай, че ти си
причината за топлите искри,
които раждат окрилени мисли.
Със звън от смях ще ти благодари.

Когато е разнежена, дари я
 със най-прочувствения си куплет,
с наслада гледай как отпива.
А водоскоците в очите ù - за теб.

Сърцето ти достатъчно голямо е,
та неизказаните нужди да прозре,
 ти имаш ключ към светове омайни -
води я. Подпис: Благодарното сърце!

© Таня Донова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??