Dec 15, 2011, 11:23 AM

Вместо мен 

  Poetry
2273 0 13



Слънчев лъч

през прозореца надникна

и в очите ми се спря.

С усмивка благодарна го прегърнах -

знам, че целунал те е

вместо мен.

 

Тази вечер

лунна птица ще се вие

в твоето небе

и гласът ù тъмнината ще разпръсне

с мойта песен - дар

за теб.

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??