Jan 14, 2010, 1:38 PM

Вместо пиано 

  Poetry
842 0 15



на пукота в камината

дъждът тактува

и пред очите ми

се сипят ноти

като милувки жарки

те танцуват

хванати една за друга

във легато

 

клавиши

пръстите ми търсят

мелодията

в здрача да разпръснат

но вместо пиано

лицето ти докосвам

и извайвам върху него

обич тиха

мълчаливо

 

а музиката…

тя е там

в очите ти

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??