Кофа с водка и мастика
спуснах в старият бунар.
Там ледена водата блика,
от туй и аз ще съм на кяр.
Че във този зноен пек
какво му трябва на човек?
Нещо хладно, чак студено
и мезе, не тъй солено.
За да има угодия
сложих във една чиния
печена на скара мръвка,
дето всеки ще я клъфка.
Да, но някой ще се смее:
,,Майна, бирата къде е?".
Тоз проблем съм го решил-
във хладилник съм я скрил.
Когато почнем да се коркаме,
мастика с водката да поркаме,
мезето мощно да излапаме,
по земята да задрапаме,
тогаз и бирата ще сложа
на нашата пиянска ложа.
Мастика, водка, па и бира...
Пий с нас и гледай ни сеира!
© Георги Янков All rights reserved.
Привет, бай-Най!