Играят буйни водопади
в главата ми,
от мисли натежала,
получих наказания,
получих и награди
за любовта си, която
и над мен се е даже присмяла.
И блъска се водата шумно,
сред звуци и велика тишина,
постъпвах дни наред безумно,
като се молех за ласка една.
Но днес са кротки вълните,
до вчера бясно кипели,
остават ми само сълзите
и нежните стихове бели...
прекрасна творба!
с обич, Анна.