... Пепел в пепелта,
изпепеляваща съдба,
роза неразцъфнала,
пареща сълза...
Душа, пълна с мъка...
душа, пълна със тъга,
минава вечерта
и няма никой... сама...
Жена в разцвет на младост,
гасне и умира,
глъч на дете,
плачещо сърце...
Ласки и Любов...
детски викове...
извор на копнеж
за едно дете...
© Даниела Цветанова All rights reserved.