Oct 31, 2014, 11:42 AM

Врата към Светлината 

  Poetry » Odys and poems
587 0 1

Изгубвам се на вечен кръстопът,

в пътеките, утъпкани до него,

врата подир врата, а после - смърт...

Прераждане... И после пак пътека...

 

Ключът за правилната е у мен,

но трудно е без тебе да открия

невидима врата, небивал ден,

докосване от ангел и магия...

 

За три живота време, може би

орисани сме с теб да се изгубим.

Но всичко се променя в миг един -

вратата се отваря, щом се влюбим...

 

Не знам дали разбираш, че това

неписана е песен от Съдбата.

Пътеки много, но врата - една -

на вечен кръстопът към Светлината...

 

Надежда Павлова /Перличка/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Надежда Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??