Искаш... И идваш...
Искам... И влизаш...
По ъглите..
старите спомени
чакат причастие.
Но южния вятър,
докоснал телата ни,
следващи мигове носи.
С горещо езиче,
пламъкът трепкащ,
проектира усмивка...
...и вяра...
за да я случим.
Искаш
да бъдеш със мен.
Подаряваш ми време.
Искам
да бъда със теб.
Втъкавам
във времето обич.
Колко тържествен
е този момент!
Празник е!
Не свирете тревога!
© Николинка Станчева All rights reserved.