Mar 3, 2011, 12:30 PM

Времената носят своите тайни 

  Poetry » Love
499 0 0

Времената носят своите тайни

 

 

…Някога бях аз млада, красива,

макар и в лъжа, аз бях щастлива,

 

но ти замина далеч за чужбина,

а болката даже и до днес не мина.

 

 

Сега съм стара, косите белеят,

но спомените за теб не ще избледнеят.

В шкафа голям, в малка кутия

 

аз спомени пазя и снимката крия.

 

 

Някога от теб това ми остана

и моята дълбоко крита рана.

С ръце остарели стискам снимка една,

умирам с надежда за любовта…

 

 

Надежда ще нося в мойта душа

да ти каже сърцето това, което на земята не успя.

И ето, последните думи изричам:

„Вовеки аз него ще ОБИЧАМ! ”

 









© Ели ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??