възможно е да сме
(живеем)
но смисълът така е изтънял
в началото на времето
следзимно
изглежда в себе си сме нарушили
равновесието
и повече от положителното
не намираме
стрелката да насочим по средата
заяжда някъде навътре тя
изправя се по-трудно...
не е настроена по новослънцие
объркани и неукрепнали
наново учим се да бъдем
да помним че ще се получим
когато още малко порастем
и попие снегът в планините
и небето ни пак стане синьо
в нас равновесно
(живеем)
© Дора Павлова All rights reserved.