May 7, 2024, 6:46 AM

Времепространство 

  Poetry » Аcrostis
514 2 5

 

Вселената затвори с три врати,
Размеси си боите с еуфория,
Естествено маркира територия,
Мейлна си ден, айляка прекрати,
Ефектът ще надмине пет звезди .

Пространството е временно в ремонт,
Разумните размери се покриха.
Останалото бързо облепиха
Старателни призьори по Еконт,
Търговците от храма зачестиха. 

Рисува цветни сънища с любов,
Астрално разчертава полумрака.
Неведоми спасители дочака
Стационарът, пресаниран в нов.
Традицията цаката си трака.

Въздъхна суверенът облекчен,
Огледа се - пак в тия пременен.

© Светличка All rights reserved.

The work is a contestant:

Времепространство »

13 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??