Nov 2, 2007, 3:27 PM

Времето 

  Poetry » Other
607 0 4
Времето
запя своята бунтовна песен.
Пърхаше с крилете си и се
стрелна като бягаща кошута.

Времето...
времето те довя в душата ми,
като лъвица отхапа сърцето
и преподрежда разпилените ми
мисли...

© Николай Пеняшки-Плашков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??