Jan 8, 2010, 11:35 AM

Времето 

  Poetry » Phylosophy
570 0 13

Когато любимите хора
са само спомен от снимка... 
Започва...
времето,
вододела
и цветето
обърнато...

Готов ли си да видиш бъдещето ?

Синя - вода.
Синя - зора.
Синя - звезда.

Времето...

29.12.09г.

© Сириус Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??